Citiți mai multe

Pret cu TVA/buc
Pret excl. TVA / buc        2,267.22Lei
Produs Scara modulara Mini ARIN
Dimensiuni 70 cm x 130 cm
Material metal + arin
Livrarein cutie pe palet demontata

2698.00 Lei



MINI este o scară modulară mică. SoluÈ›ie perfectă È™i durabilă, unde spaÈ›iul este foarte limitat. Au o formă caracteristică - tăiată - a treptelor din lemn masiv, ceea ce face mai uÈ™oară intrarea. Ele sunt soluÈ›ia optimă pentru adaptarea unei mansarde sau mansardă. 

MINI este o scară care economiseÈ™te spaÈ›iu la un preÈ› accesibil. Elementele constau din 11 trepte din lemn masiv de arin lăcuit. Este posibila reglarea înălÈ›imii treptelor. 

Setul include o balustradă pe o parte. 

Este posibil să instalați scările într-o configurație dreaptă sau într-o configurație curbă, cu un unghi de până la 90 de grade, cu un viraj la dreapta sau la stânga.

Produsul este livrat cu È™uruburi (cu excepÈ›ia ancorelor de tavan È™i podea), instrucÈ›iuni de instalare È™i utilizare È™i  garanÈ›ie.

DATE TEHNICE

Utilizare:interior
Dimensiunea minimă a orificiului:70 cm x 130 cm
Inaltime:222 cm - 300 cm
Trepte:11
Înălțimea treptelor:18,5 cm - 25 cm
Material:lemn masiv lăcuit, grosime de 4 cm 
Latimea treptei:60 cm
Structura:structura de oÈ›el acoperită cu pulbere  
Balustrada:pe o parte cu stâlpi verticali ⌀25 mm
Balustrada:din plastic (PE) Ø40 mm
Greutate:~ 100 kg
Necesita montaj !


Tecnomir face eforturi permanente pentru a păstra acurateÅ£ea informaÅ£iilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conÅ£ine inadvertenÅ£e: fotografia are caracter informativ ÅŸi poate conÅ£ine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaÅ£ii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conÅ£ine erori de operare. Toate promoÅ£iile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Contact form

Nume

E-mail *

Mesaj *